3 najboljše domenske končnice za sodobno družbo
| Članek je bil prebran 817 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ni skrivnost, da je izbira domenske končnice izredno pomembna za širjenje in rast vaše spletne prepoznavnosti. Izbrati pravo domensko končnico je lahko najlažja stvar, sploh, če želite izbrati po liniji najmanjšega odpora. Izbor najugodnejših domen boste našli na tej povezavi. Če pa je vaša dejavnost zelo specifična, na primer varstvo okolja ali boj za pravice manjšin ali prodaja ekoloških izdelkov boste iskali nekoliko drugačne domenske končnice.

Dobra novica je, da najdete pester izbor izvirnih domenskih končnic tudi pri slovenskih registratorjih.

Zelena domenska končnica za zelene dejavnosti

Odlična domenska končnica primerna za vse storitve in izdelke s področja narave, ekologije, okolja, bio in eko produktov, trajnostnega razvoja, trajnostnega turizma. Torej za vse, ki želijo  s tem poudariti svojo povezanost z naravo in skrb za okolje. Zanimivo je, da gre odstotek od vseh prodanih in obnovljenih registracij domene .green v fond organizacije The Dot Green Foundation z namenom financiranja trajnostnih okoljevarstvenih projektov po vsem svetu. Zato je domena .green odlična priložnost povezovanja zelenih iniciativ z že obstoječo skupnostjo vseh tistih, ki delajo v dobro ohranjanja okolja, ki prisegajo na porabo okolju prijaznih virov in ki uporabljajo produkt z minimalnim učinkom na okolje.

Končnica .pro za sodobne podjetnike

Sodobna družba je družba proaktivnih inovatorjev in podjetnikov, ki spreminjajo hobi v poslovno priložnost in v hitro rastoča podjetja. Tako miselnost najbolje sporoča končnica .pro. Izraža strokovnost in visok nivo storitev.

Domena .pet za trg dejavnosti in storitev za male hišne živali

Za vse tiste, ki ponujate storitve in produkte vezane na hišne ljubljenčke (spletne trgovine z hrano za male živali, trgovine z igračami in opremo za male živali, storitve nege za male živali, zavetišča za živali, veterinarske storitve, blogerji, ki pišejo o živalih, dejavnosti ozaveščanja o pravicah živali itd.) je najprimernejša domenska končnica .pet. Je specifična in sporoča bistvo vaše dejavnosti, ki je skrb za male hišne prijatelje.

Domenske končnice se spreminjajo, njihov nabor pa se venomer dopolnjuje z novimi. Tudi zato izražajo duha časa. Bodite v koraku s časom tudi sami in izberite sodobno domensko končnico.

© 29. 04. 2024 - Inti.si.